Se alla

För ett liberalt borgerligt maktskifte.

Torsdag 2 juni 2022

Sverige behöver en ny riktning. Sverige behöver politik anpassad för vad som väntar runt hörnet, inte en som ständigt överrumplas av verkligheten.

Vi liberaler är stolta över att företräda ett parti och en politik som återkommande visat just den förmågan. Ett parti som orkat lyfta frågor om svensk Natoanslutning och minskat beroende av rysk gas, också långt innan kriget var ett faktum. Ett parti som sett farorna med segregation och gängkriminalitet, också långt innan skjutningarna blivit vardag. Men framför allt ett parti som ständigt lyft och lyfter att skolan har fokus på kunskap, studiero och höga förväntningar på alla elever. Den som klarar skolan blir inte gängkriminell.

I höst söker vi ditt förtroende för att fortsätta det arbetet. Vi har en politik som tror på Sverige. Det är en politik som vågar se vad Sverige är – och allt Sverige kan bli.

Bli medlem

Bli medlem i Liberalerna och stöd kampen för kunskap, integration och effektiva klimatlösningar. Vi är nyckeln till en ny regering som tar itu med Sveriges ödesfrågor. Vi är garanten för att en ny regering inte kantrar mot den extrema högerflanken. Du gör skillnad.

Swisha 50 kr till 123 148 12 41 redan idag. Uppge ditt personnummer och e-postadress. Välkommen!